Bel: 085 003 3332

Informatie voor bedrijven die ook een aanbieder willen worden van Slim wonen met energie

Energielasten maken een steeds groter onderdeel uit van onze woonlasten. Daarom is het belangrijk dat we de bestaande woningvoorraad energiezuiniger maken. Hier liggen kansen voor uw bedrijf!

SLIM wonen met energie
Een nieuw initiatief in Noord-Nederland is SLIM wonen met energie. Een groot aantal bedrijven, van aannemers, glaszetters, installateurs tot banken, makelaars en architecten, werkt samen in zogenaamde consortia om woningeigenaren te helpen hun woning eenvoudig, snel en betaalbaar energiezuinig te maken. Door samen te werken kunnen zij een totaalpakket bieden. De woningeigenaar heeft één contactpersoon die met hem meedenkt over welke maatregelen het meeste opleveren en het beste passen bij zijn of haar woonwensen en budget. Woningeigenaren kunnen ook in kleine(re) stappen toewerken naar een energiezuinige woning. Zo wordt energiezuinig wonen voor iedereen toegankelijk.

Word ook SLIM en maak werk van energiezuinig wonen
Op dit moment werken ruim 100 bedrijven samen in dertien SLIM consortia. Vanaf nu kan ook uw bedrijf zich aansluiten bij SLIM wonen met energie. Wilt u ook laten zien dat u expert bent op het gebied van energiezuinig wonen, dat u de klant ontzorgt met een totaalaanpak en echt met hem of haar meedenkt? Maak dan werk van energiezuinig wonen en sluit u aan bij SLIM wonen met energie.

De voordelen van SLIM wonen met energie:
u kunt met uw bedrijf meeliften op de marketingcampagne
• u krijgt een eigen pagina op www.slimwonenmetenergie.nl en bent zo beter vindbaar en voor de consument herkenbaar als expert
• u ontvangt het SLIM huisstijlpakket en marketingtools die u helpen bij het benaderen van uw klanten.

Kortom een kans die u als bedrijf niet mag missen. Wilt u zich ook aansluiten bij een consortia? Mail voor meer informatie naar manager@slimwonenmetenergie.nl of bel:06-1151 5336

Slim wonen met energie wordt mede mogelijk gemaakt door:

provinsjefryslan provinsjefryslan provinciegroningen
Stad Leeuwarden Stad assen Kamer van koophandel Stad grongingen