Bel: 085 003 3332

Ecoster

Voltastraat 6
8800 AM Franeker
0517 39 38 36
ga naar de website

<Onze projecten>

De familie Ten Hoeve uit Menaldum heeft diverse werkzaamheden laten uitvoeren door Ecoster. Hierdoor wonen ze niet alleen met veel meer comfort, maar stijgt de woning ook nog eens flink in waarde!

De woning van de familie is nu voorzien van vloerverwarming, vloerisolatie, HR++ glas een nieuwe CV en WTW installatie en een kozijn met openslaande deuren. Ook is er een nieuwe CV regeling geïnstalleerd. Een WTW unit wint tot 90% van de warmte die zich in de vervuilde lucht bevindt terug en brengt deze vervolgens weer in de woning. Een mooie combinatie energiezuinig en comfort.

Wilt u ook een slimme aanbieder worden? Kijk hier voor meer informatie.

Slim-Aanbieder Ecoster

Ecoster is jouw aanspreekpunt voor energiezuinig wonen in de regio Noordwest Fryslân. Wij isoleren jouw huis, zodat je goedkoper en met meer comfort woont. Een investering in isolatie verdient zich snel terug én komt in aanmerking voor subsidie. Je woning wordt bovendien meer waard. Ecoster is een samenwerking van Bouwbedrijf van Marrum, Technisch Bureau Zonderland en D&O glas | kunststof | aluminium.

Minder kosten en meer wooncomfort. Het kan! Ecoster is specialist in het isoleren van daken, vloeren, muren en ramen. Wij staan voor energiebesparende maatregelen, die goed zijn voor jouw portemonnee. Ecoster; je huis verdient het!

Meer informatie? Neem contact op met Ecoster of klik linksboven op de roze knop 'neem contact met mij op' en Ecoster neemt dan binnen 5 werkdagen contact met jou op. Wel zo makkelijk!

Er zijn nog geen beoordelingen

Beoordeel deze aanbieder

Slim wonen met energie wordt mede mogelijk gemaakt door:

provinsjefryslan provinsjefryslan provinciegroningen
Stad Leeuwarden Stad assen Kamer van koophandel Stad grongingen